17 rövid történet állatokról, ami a te lelkedet is megmelengeti!

Ha szereted az állatokat, tudod, mit jelent, ha neked is van egy. Rengeteg boldogságot és megingathatatlan szeretetet. Mikor az együtt töltött időkre gondolsz, biztosan számtalan történet jut eszedbe, amiket szívesen megosztasz azokkal, akik kíváncsiak rá. Ezt az összeállítást a 4 lábú családtagoknak szenteljük.

Lehet, hogy néha leszidtad, néha meglegyintetted, mikor valami rosszat csinált, de ő akkor is ugyanolyan hűséges társad marad. Ez az igazi szeretet, ami miatt a kedvenceddel töltött idő minden pillanatát értékelned kell!

1. “A mi öregfiúnk ma itt hagyott minket. A másik két kutyánk, mintha valahogy tudta volna. Egész reggel búcsúzkodtak tőle.”

2. “Majdnem 30 éves. Már nincsenek fogai, se karmai, de számomra még mindig ő a legfantasztikusabb barát!”

3. “Néha elkések miatta és rossz zenéket választ, de a világ összes kincséért sem cserélném el!”

4. “Ez a macska minden reggel ezt csinálja, mikor találkozunk.”

5. “Az állatorvosnál beszélnem kellett a kutyámmal arról, hogy a többi kutya a barátja akar lenni, de ő most túl beteg ahhoz, hogy játszhasson velük.”

6. “Ne sírj! Én megértelek!”

7. “Kiderült, hogy az óriás nyulamnak szívbetegsége van és csak néhány napja van hátra. 3 éves, azt hittem, még éveink vannak hátra együtt.”

8. “Elmentem a menhelyre és megkérdeztem, melyik macska van itt a legrégebb óta. Hazajöttem egy süket, fogatlan, öreg szeretetgombóccal. Ő Cali.”

9. “A főnököm kutyái imádnak traktorozni annak ellenére, hogy nincs valami sok hely.”


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló