Látványos átalakuláson megy keresztül az a kutya, akinek egy nagy lyuk tátongott a fején, mikor rátaláltak

Michi

Michi, a máltai keverék egy nagyon bújós gyönyörű macinak néz ki, ám ez nem mindig volt így, hiszen mikor megtalálták a kutyát Bali utcáin nagyon alultáplált volt és hatalmas fájdalmak kínozták fejsérülése miatt.

Michi

Az állatmentők tudták, hogy a sérülés miatt mihamarabb állatorvoshoz kell őt vinni, azonban amikor megpróbálták őt megmenteni, a kutyus beszaladt egy csatornába, ami miatt beszorult és ezért mentőcsapatot kellett hívni. Az ő kiérkezésük  3 órát vett igénybe, így az állatmentők már csak a reményben bízhattak.

Miután végre sikerült kimenteni a csatornából, azonnal az állatorvos szállították, ahol kiderült, hogy az állatnak a fején egy nagy lyuk van, ami kukacokkal van teli. A fején lévő lyukat okozhatta ember vagy akár egy másik kutyával is veszekedhetett- ezt már nem tudták  megállapítani, de abban biztosak voltak, hogy Michinek azonnali segítségre van szüksége.

Így az állatorvosnak le kellett borotválnia a kutya szőrét, hiszen mindenféle rovarral, kosszal és vérrel volt beborítva.

Michi

Sajnos miután Michi nevelőszülőkhöz került parvovírussal diagnosztizálták. Szegény kutya már annyi mindenen ment keresztül, de nem adta fel, harcolt a betegség ellen és mihamarabb meg akart gyógyulni.

Michi

Felgyógyulása után végre eljött az a nap amire mindenki várt, hiszen Michire rátalált a tökéletes gazdi, Saffron. Ő és Michi tökéletesen passzoltak egymáshoz és azonnal kialakult köztük a bizalom, ezt látva pedig az állatmentők örömükben sírva fakadtak.

We want to help more dogs like Michi by building The Healing Centre—a space for injured, abused, and neglected dogs to decompress, heal, and have a second chance. Please consider donating to help us achieve this dream and continue rescuing the dogs of Bali.

Michi most jelenleg Balin él Safronnal és másik kutyusával, Garsconnal, így ők hárman egészen kis gyönyörű családot alkotnak.

Michi

Michi most már élete végéig egy szerető családban fog élni, egészségben amire mindig is vágyott.

Michi

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló