Sétálás közben a fiatalember egy segítségre szoruló kis állatra bukkan – emiatt teljesen megváltozik az élete

kiscica

A Cipruson élő YouTuber, Ricardo Gorski sosem szerette a háziállatokat. Ez tavaly megváltozott, amikor az élete keresztezte Ruby, egy aranyos cica útját.

A fiú egy építkezés közelében sétált, amikor furcsa hangokat hallott egy földön hagyott raklap alól. A hangok felkeltették az érdeklődését, ezért odament a raklaphoz, és felemelte, hogy megnézze, mi van alatta.

kiscica

Meglepődve tapasztalta, hogy egy kiscicát talál ott. Még kölyök volt, gyenge, és valószínűleg elhagyták. A cicát nem akarta a sorsára hagyni, ezért, bár nem szerette az állatokat, felkapta a kiscicát, és magával vitte.

Ideiglenesen kartonpapírból házikót készített a cicának, hogy biztonságban érezze magát, majd elvitte az állatorvoshoz.

A klinikán az orvos megfürdette bolhával és féregtelenítette. És így, a szakember által előírt irányelveket követve a fiú elkezdte sok szeretettel gondozni a cicát. Ricardo érzelmileg kezdett kötődni a cicához, és ez fordítva is így volt! A macska mindenhová követte megmentőjét.

kiscica

A fiú szándéka az volt, hogy addig vigyáz a macskára, amíg elég erős nem lesz ahhoz, hogy egy szerető és felelősségteljes családnak adja oda.

Végül annyira ragaszkodott a cicához, hogy szóba sem jöhetett, hogy elajándékozza, és úgy döntött, megtartja.

Ricardo vett egy hatalmas játszóteret a cicának, hogy játszhasson rajta, imád vele sétálni, és persze rengeteg szeretetet adni neki!

Ha Ricardo korábban nem szerette az állatokat, az azért van, mert a szíve Ruby érkezésére várt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló