A munkába tartó nő meglepődik, amikor egy furcsa állattal találkozik, aki az út közepén görnyed

koala

Egy dél-ausztráliai mellékúton munkába menet egy Carol nevű nő meglepődött, amikor az út közepén egy apró állatot pillantott meg, aki az út közepén gubbasztott.

Az autójával rögtön megállt, leparkolt, és elindult, hogy megnézze, mi az az állat, és hogy szüksége van-e segítségre. Ahogy közelebb ért, rájött, hogy a kis állat egy koala, és azért görnyedt le, mert vizet ivott egy pocsolyából, amely az eső miatt keletkezett az úton.

koala

Carolt aggasztotta ez a viselkedés, ezért azonnal felhívta a Déli Koala és Echidna Mentőközpontot, hogy segítséget kérjen.

A központ elmagyarázta, hogy ha egy koala a hőség előtt vagy után iszik, az a kiszáradás vagy a betegség korai jele lehet. Ezért a csapat késlekedés nélkül a helyszínre sietett, hogy megmentsék a kis vadállatot.

koala

Mustang, ahogy a koalát nevezték, nem akadályozta a mentést, sőt, hagyta, hogy a csapat foglalkozzon vele. Úgy tűnt, megértette, hogy ezek az emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem segíteni akaró emberek.

Mustangot állatorvosi vizsgálatnak vetették alá. Az első vizsgálatok nem mutattak ki semmi aggasztót, így a központban való tartózkodása alatt szoros megfigyelés alatt tartják és megfelelően táplálják. Reméljük, hogy hamarosan felépül és visszatérhet az otthonába, a természetbe!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló