Szokatlan jelenet: egy kóbor kutya örökbe fogadott egy majmot, aki anya nélkül maradt

koborkutya

A közösségi médiában a legmeghatóbb videók az állatokkal kapcsolatosak, és legtöbbjükben ők a főszereplők. Amikor Prakeš Badal fotós és erdész a közelmúltban fotózásra ment, szokatlan jelenettel találkozott.

Badal Észak-Indiába látogatott, hogy madarakat fényképezzen. Azonban valami más is felkeltette a figyelmét. Az objektíven keresztül látta a kóbor kutya és egy kismajom társaságát.

Egy imádnivaló kismajom árva lett, miután anyját megmérgezték a helyi falusiak. Azzal vádolták, hogy elpusztítja a termést, és ezért inkább végeztek vele.

koborkutya

Szerencsére a kismajom életben maradt. Addig vándorolt, míg a közelben egy kóbor állatra nem bukkant. A nőstény megengedte, hogy a baba közeledjen hozzá és felmásszon rá. A majom szívesen játszott és ölelkezett a nősténnyel. Gyorsan szoros kötelék alakult ki kettejük között. A majom új anyukát talált, és már nem volt magányos.

A nőstény kutya láthatóan nem bánta. Amikor meglátott egy csecsemőt, aki egyedül maradt, anyai ösztöne arra késztette, hogy örökbe fogadja a babát, még akkor is, ha az más fajtájú volt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló