Az összetört szívű kiskutya könyörög a nőnek, hogy ne szakítsák el legjobb barátjától

kétbarát

Egy kiskutya az üvegen keresztül búcsúzott barátjától, amikor úgy tűnt, hogy soha többé nem látják viszont egymást. A szívfacsaró jelenet mindenkit elszomorított.

A két kikutya elválaszthatatlanná vált már az első pillanattól kezdve, amikor egy hostelben találkoztak, egy olyan helyen, ahol életük legszebb pillanatait töltötték; együtt.

kétbarát

Egy napon egy nő kezdett érdeklődni az egyik kiskutya iránt, kivette őt a kenneljéből, ami láthatóan  szomorú reakciót váltott ki a magára hagyott másik kölyökkutyában.

@dayanavdo This broke my heart…I was about to take her best fwend away🥺😭 #fyp #foryoupage #parati #puppy #dachshund ♬ death bed (coffee for your head) – Powfu & beabadoobee

A szívszorító pillanat előrevetítette a búcsút a két kutya között, akik megszokták, hogy hónapokig együtt játszanak és számtalan huncutságot csinálnak. Dayana Dávila, a potenciális örökbefogadó elmondta, hogy amikor a menhelyre látogatott, azonnal beleszeretett a kiskutyába, de abba bele sem gondolt, milyen következményekkel járna a különélés rá és a barátjára nézve.

A videó elején látható, hogy a kutya indulásra készen áll új gazdájával, de megáll, amikor meghallja barátja kétségbeesett sírását, aki nem hiszi el, hogy szeretett bajtársa elhagyja a helyet, és könyörög, hogy menjen vele.

Bár a nő vágya az volt, hogy mindkét kutyát magával viszi, mert a szíve nem bírja elválasztani őket, egy másik videóban elmondta, hogy meg kellett hoznia a döntést, hogy ha mindkettőt nem tudja örökbe fogadni, akkor egyiket sem fogja, hiszen nem szeretné őket elválasztani. Így végül újra együtt lehetett a két jó barát.

kétbarát


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló