A bagoly mama, akinek a tojásai nem keltek ki, nagyon izgatott, hogy fiókákat találhat a fészkében

bagolymama

Snickers a Liberty Wildlife-nál él, és minden évben, amikor elkezdődik a babaszezon, anyai ösztönei azonnal beindulnak. Sajnos a tojásai sosem keltek ki, de ő még így is lelkiismeretesen gondoskodik az üres tojásokról.

Amikor két árva, mindössze pár napos bagolyfióka megérkezett a Liberty Wildlife-hoz, megmentőik tudták, hogy egy tapasztalt és gondoskodó anyukára lesz szükségük, aki vigyáz rájuk. A választás persze könnyű volt. Snickers lenne az új anyjuk.

Amíg Snickers távol volt a fészkétől, gondozói eltávolították az üres tojásokat, és helyükre a két fiókát helyezték el. Ezután visszavitték Snickerst a fészkébe, a babák mellé helyezték, és vártak.

Szinte azonnal elhatalmasodott Snickers anyai ösztönei. Oda-vissza beszélgetni kezdett a fiókákkal, talán azért, hogy tudassa velük, hogy biztonságban vannak, és mostantól vigyázni fog rájuk. Aztán a legkedvesebb dolgot tette.

Snickers bemászott a fészekbe, és kitárta szárnyait új fiókái fölött, és a tőle telhető legjobb módon megvédte őket. Visszanézett megmentőire, mintha azt mondaná: “Ezek az én babáim.”

Nem meglepő, hogy a kisbaglyok teljesen felvirágoztak Snickers gondozása alatt. Megtanítja nekik, hogyan legyenek baglyok, hogy miután visszaengedik őket a vadonba, csodálatos életet tudjanak élni egyedül.

@libertywildlife #mine #perfect #soundeffect #fyp the other option was. #kattwilliams #whitebaby ♬ Original Sound – Unknown


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló