A bántalmazott kutyát, aki élete nagy részét láncra verve töltötte, most végre örökbe fogadták

Sajnos gyakran előfordul, hogy a gazdik nem gondoskodnak megfelelően kedvenceikről. A legrosszabb módon bánnak velük, anélkül, hogy észrevennék nagy szenvedésüket. Ezek a szegény állatok kénytelenek szeretet nélkül és magányosan élni. Minden nap abban reménykednek, hogy életük javulhat, de legtöbbször ez nem történik meg, hacsak nem jön valaki a segítségükre. Szerencsére rengeteg készséges ember próbálja megmenteni ezeket a rászoruló állatokat.

Ezt a nagyon kedves kutyát nem vette figyelembe a gazdája és nem vigyázott rá megfelelően. A kutyát láncon tartotta és a sárban feküdt. Egyáltalán nem törődött az egészségével. Szerencsére egy állatvédelemmel foglalkozó egyesület közbelépett, hogy vigyázzon szegény kutyára. A tulajdonos azonban nem akart hallgatni a menhely önkénteseire, nem akarta, hogy az önkéntesek örökbe fogadják a kutyát.

láncraverve

Természetesen az önkéntesek nem adták fel, és végül rávették a tulajdonost, hogy odaadja a kutyát. A kutya, akit Wolfienak neveztek el, nagyon félt, nem ismerte a szeretetet. Szerencsére hamar sikerült neki egy családot találni, ahová azonnal beilleszkedett.

Ám akivel a legjobb barátságot kötött, az nem más, mint a család legkisebb tagja. Ők ketten elválaszthatatlan barátok lettek. Állandóan játszanak, és rengetegszer sétálnak el együtt a parkba! Ma Wolfie azt az életet éli, amilyet mindig is érdemelt!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló