A kiskutya kétségbeesetten várja a segítséget, miután sérülten egy fa alatt hagyták

faalatthagyva

Ennek a kutyának a története, akit néhány sétáló fiú talált egy fa alatt, az emberi jóságról és az állatok iránti szeretetről tanúskodik. Ennek a síró és kétségbeesett kutyának volt szerencséje találkozni ezekkel a srácokkal, akik gondoskodtak róla és biztonságba helyezték. Gyors észjárásuknak és együttérzésüknek köszönhetően ez a kutya kapott egy második esélyt az életre.

Története emlékeztet bennünket a környezetünkre való odafigyelés fontosságára, és a rászoruló állatok megsegítésére. Ezek a srácok megmutatták, hogy a legkisebb tettek is változást hozhatnak, és megváltoztathatják egy állat életét.

faalatthagyva

A két fiatal fiú halk sírást hallott egy fa alatt és azonnal megnézték, hogy mi lehet az. Egy apró kiskutyát vettek észre, aki megsérült. Szemtanúk elmondták, hogy egy gyerek ütötte meg, majd magára hagyta, apró testét pedig már a hangyák is ellepték.

Miután megtörölgették a kiskutyát, betakarva állatorvoshoz vitték, ahol kiderült, hogy a kiskutya nyaka a sérülés miatt eltorzult, elvesztette az egyensúlyát, ami miatt nem tudja megtartani magát. Az állatorvos ezután fájdalomcsillapítót és gyógyszereket adott az agy duzzadására, és reménykedtek a legjobbakban!

faalatthagyva

Szerencsére 12 nap elteltével Grass, a kiskutya már sokkal jobban van a gyors segítségnek és a gyógyszereknek köszönhetően! Már képes járni és játszani is, hamarosan pedig örökbe fogadható lesz!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló