A bénult kutyát gazdái bántalmazták, majd egy síneken magára hagyták

sinekenhagyott

Egy jelentés szerint a bénult Pitbull legalább 2 napig a vasúti sín közepén ragadt, miután elhagyták és valószínűleg bántalmazták, mielőtt egy csapat önkéntes közbelépett.

Az állatmentők november 29-én, kedden Facebook-oldalán bejegyzést tett közzé, amelyeken a kutya megmentése előtti pillanatait mutatják.

sinekenhagyott

Ez a kutya, amelyet Lucky-nak hívtak, a Lawndale-i vasútállomás közelében volt. Hátsó lábai elvesztése miatt a síneken ragadt, és több alkalommal vonatok haladtak el felette. Szó szerint kijátszotta a halált.

“Felemelte a fejét, amikor meghallotta a vonatot, majd lehajtotta a fejét, amikor a vonat elhaladt felette”– írta a közleményében az egyesület. Azt is megtudjuk, hogy a helyszínen megtalálták a nyakörvét és a pórázát, a nyakörv csatja pedig eltört. A Philly Rescue Angels Incorporated megjegyezte, hogy tagjai a kutya gerincének sérülésére gyanakodtak, ezért semmiképpen sem akarták elmozdítani, hogy ne súlyosbítsák a sérülést. A szövetség kérte a vasúttársaságot, hogy a mentés ideje alatt az érintett vágányon szakítsa meg a vonatok mozgását.

Lucky ezután egy állatorvosi klinikára vitte, ahol megműtötték. Lucky kórházi ápolása december közepén ért véget, majd ideiglenes gazdikhoz került. Március közepén jelentették be a jó hírt; Luckyt örökbe fogadták.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló