Egy Golden Retriever felháborodást kelt, amikor barátságosan üdvözöl egy betörőt – videó

betoro

Augusztus 4-én a san diego-i rendőrség tanúk kerestek Facebook-oldalán. Beszámoltak arról, hogy július közepén egy férfi a Pacific Beach környékén 22 óra 40 perc körül betört egy ház garázsába, és eltulajdonított egy kerékpárt körülbelül 1200 euró értékben.

A betörést és a tolvajt a garázsban lévő kamerának köszönhetően örökítették meg, de nem a tolvaj gaztettei voltak azok, amelyek leginkább megdöbbentették a rendőrséget és az internetezőket…

betoro

A betörő éppen a garázsból indult el a biciklivel, azonban egy váratlan vendég félbeszakította. Farokcsóválással és mosollyal az arcán, a házban tartózkodó Golden Retriever úgy döntött, hogy összebarátkozik a férfival. Egyáltalán nem gyanakodott arra a személyre, aki éppen akkor lépett be az otthonába.

A legmeglepőbb ebben a jelenetben az, hogy a tolvaj úgy döntött, néhány pillanatra leteszi a biciklit, hogy megsimogassa az állatot. Még arra is szakított időt, hogy kedves szavakkal illesse! “Szia, Te vagy a legmenőbb kutya, akivel találkoztam. Szeretlek. Király vagy!” –hallható a videóban.

A betörő azt is kihasználta, hogy nyíltan kigúnyolja a Golden Retriever tulajdonosát. “Hol van a gazdád? Tudnia kell, hogy ne hagyja nyitva a garázsajtót…”– tette hozzá.

Az állat társaságában eltöltött néhány másodpercet követően a tolvaj az imént ellopott biciklijével az éjszakába menekül. A Golden Retriever nézi, ahogy elmegy, és továbbra is csóválja a farkát.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló