A duzzadt arcú kölyökkutya könnyes szemmel próbál segítséget kérni

méhcsípés

A kóbor állatok helyzete egy olyan probléma, amely számos közösséget sújt világszerte. Az utcán élő állatok kénytelenek  rossz körülmények között élelmet és vizet találni. Ezenkívül nap mint nap mindenféle veszélynek vannak kitéve, más állatoktól kezdve minden olyan közlekedési eszközig, amely bármikor megölheti őket. Ennek a kis kutyának a esetében pedig a kíváncsiság volt a legnagyobb ellensége, miután egy méhet kezdett el üldözni.

méhcsípés

Az arca, különösen az orra dagadni kezdett, miután a méh megcsípte. A kiskutya minden bizonnyal kíváncsi volt az aprócska rovarra, ezért közelebbről is szemügyre vette, aminek hatására a még támadni kezdett. A kiskutya kíváncsisága miatt pedig méhcsípés áldozata lett. A duzzanat pedig azonnal könnyeket csalt a pici kölyökkutya szemébe.

méhcsípés

Szerencsére egy férfi észrevette a furcsa kinézetű kutyát, és azonnal állatorvoshoz vitte, ahol megkapta a szükséges ellátást. Néhány nap elteltével a duzzanat teljesen elmúlt, a kutya pedig megmentőjével maradt. A férfi a Tyler nevet adta neki, ma pedig már egy sokkal biztonságosabb helyen él, ahol egy szerető család gondoskodik róla.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló