A megmentő egy nyakig eltemetett kutyát talál – aztán rájön, hogy nincs egyedül

A hét elején, miközben egy távoli törökországi farmon dolgozott, Soner Büyümez állatorvos olyan hangot hallott a távolból, amelyet nem tudott figyelmen kívül hagyni. Kétségbeesett hang volt, akár egy segélykiáltás.

“Azonnal a helyszínre futottam” – mondta Büyümez. “Földcsuszamlás volt. Láttam, hogy egy kutya beszorult a földbe, csak a feje maradt a talaj felett.”

foldbetemetve

A kutya bajba került. De ahogy Büyümez hamarosan rájött, nem csak az ő élete miatt kell aggódnia.

“Amikor először megláttam, nagyon felkavaró volt” – mondta Büyümez. Tudta, hogy azonnal cselekednie kell. Gyorsan elővett egy lapátot, és Büyümez ásni kezdett.

foldbetemetve

Miközben Büyümez megmozdította a kutyát csapdába ejtő koszt, újabb hang ütötte meg a fülét. A hang halk volt, de összetéveszthetetlen. “Hallottam a kölykök sírását”– mondta Büyümez. – “A föld alatt voltak.”

Amikor az első kutyát biztonságosan kiemelte a föld alól, Büyümez még egyszer ásni kezdett, hogy megmentse babáit. Mindent összevetve Büyümez hét kölyökkutyát mentett meg, miután föld alatti üregük beomlott. Büyümez gyors cselekedetének köszönhetően a kutyacsalád ma már biztonságban van, ugyanis a férfi továbbra is gondoskodik az összes kutyusról.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló