A fához kötözött kutya a hidegben üvölt félelmében, amíg a megmentője meg nem vigasztalja

A nő egy nap egy fájdalmas, rémült üvöltésre lett figyelmes, ami teljesen összetörte a szívét. A kutyát egy fához kötözték, elképesztően fázott, reszketett a hóban, és még sérüléseket is szenvedett, ami csak még jobban megnehezítette az amúgy is nehéz életét. Amikor pedig megmentője, Donna közeledett felé, üvölteni kezdett.

“Ez a szegény lélek teljesen kettétörte a szívünket – írta a Facebookon. – Reszketett és sikoltozott a félelemtől.”

Bár a fiatal kutya tovább üvöltött, nem futott el, és hagyta, hogy Donna pórázt helyezzen a nyakába. Amint biztonságban érezte magát, már csak nyöszörgött, ami arra utalt, hogy a félelem és a megkönnyebbülés keverékét játszódik le benne. A jobb oldalán lévő seb kellemetlen szaga fertőzésre utalt.

fagyoskutya

Donna megvizsgálta a kutyát, és parafimózisra gyanakodott. A parafimózis olyan urológiai állapot, amelyben a körülmetéletlen hím kutya behúzott fitymája nem tud visszatérni normál helyzetébe.

Amint a kiskutya – akit az állatmentők Weezernek neveztek el – az autóban ül Donnával, a farkát csóválni kezdte. Donnának köszönhetően már nem kell egy percet sem a fagyos hóban töltenie. Miután odaért az állatkórházba, Weezert az egészségügyi személyzetük ellenőrizte.

fagyoskutya

Úgy tűnik, szegény Weezer csúnya fertőzése egy beágyazott hevederből származik. A Stray Rescue a következőket írta: “Úgy tűnik, hogy egy hám lehetett rajta, amely beágyazódott és súlyosan megfertőződött. Sok beágyazott nyakörvet láttunk, de beágyazott hevedereket még nem.”

Ami a parafimózisát illeti, szerencsére nem súlyos, könnyen kezelhető. “Szerencsére a parafimózisa kisebb jelentőségű.” – osztotta meg a Stray Rescue.

Weezer körülbelül 7 hónapos lehet és nagyon kedves kutyus. Weezer megmentése óta csak néhány nap telt el, de sikeresen nevelőszülőkhöz került, ahol tovább gyógyulhat és pihenhet, amíg örökbe nem fogadják. Nagyon örül az ideiglenes gazdáinak, amit sok-sok puszival fejez ki.

Ami pedig ennél is nagyszerűbb hír, hogy körülbelül egy hónappal később örök otthonra talált, ahova nagyon gyorsan beilleszkedett, gazdái pedig nagyon szeretik és megadnak neki mindent, amit megérdemel.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló