A súlyosan sérült kutyának már csak órái voltak hátra, de egy nő szerencsére időben rátalált

Vigyázat, egyesek számára felkavaróak lehetnek a képek! Ermioni és barátai, akik állatmentőként is dolgoznak, egy kis közép-görögországi faluban éppen indultak megetetni a kóbor állatokat, mikor látták, hogy egy kutya fekszik magatehetetlenül egy mező közepén. Közelebb mentek és látták, hogy a kutyának súlyos sérülése van, az egyik szemét már teljesen elvesztette.

Alig volt tudatánál, mikor Ermioni a karjaiba vette. Befektette az autó hátsó ülésére és rögtön állatorvoshoz vitte. Miután az állatorvos megvizsgálta, elmondta, hogy az állkapcsán egy régi törés látható, a mellkasa köré egy kötél van szorítva, a testén pedig nyílt sérülések találhatók.

Tudták, hogy a kutya szemét már nem lehet megmenteni, olyan súlyosan károsodott. Eltávolították, hogy megmentsék az életét. Annyira gyenge volt, hogy enni és inni is képtelen volt egyedül.

Egészségi problémái miatt még egy ideig az állatkórházban kellett maradnia, hogy megkapja a megfelelő ellátást és felépülhessen. Egy műtéttel eltávolították a szemét. A gondoskodásnak köszönhetően hamarosan elkezdett jobban lenni, már képes volt lábra állni és mozogni.

Enni és inni is tudott segítség nélkül. Néhány hónap múlva teljesen felépült és egészséges kutya lett. Készen állt arra, hogy örökbe fogadják és ebben Ermioni segített neki. Szerencsére egy kedves család rögtön beleszeretett és magához is vette. Most boldogan él új otthonában, a Honey nevet kapta és csodálatos élete van a családjával. Reméljük, ez már mindig így is marad!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló