A férfi a kutyáját sétáltatta a parkban, amikor észrevett egy embert egy nagyon furcsa “háziállattal”

kutyabáb

Lukasz Puczko nagy tapasztalattal rendelkezett a bábkészítésben, és több mint 15 éve dolgozott a képességein. Egy bizonyos ponton elhatározta, hogy egy nagyon különleges bábot készít.

Ez egy kutyabábu volt, amelyet Bureknek nevezett el. Bár könnyű feladatnak tűnhet, sokáig dolgozott rajta, hogy jól nézzen ki. Fát, zsinórokat és műszőrzetet használt, hogy hihetőnek tűnjön. A modell megtervezése mellett úgy döntött, hogy megtanulja használni is.

kutyabáb

Az építés során megfigyelte a kutyák viselkedését, hogy kiderítse, milyen mozgásra lesz szükség egy bábunál. Otthagyta az iskolát, és úgy döntött, hogy az utcán fog fellépni más emberek és kutyák előtt is. Mindkettőtől nagy figyelmet kapott.

Az emberek őszintén érdeklődtek a műsora iránt, mivel hihetetlenül valóságosnak tűnt. Más országokba is elment fellépni, és mindig pozitív fogadtatásban részesült.

kutyabáb

Ami a többi kutyát illeti, a legtöbbjük érdeklődést mutatott, és nem tudták megkülönböztetni Bureket egyik kutyától sem. Ez egy igazi teljesítmény volt.

Egy eseménydús napon a parkban lépett fel, és egy kutyáját sétáltató férfi felfigyelt az előadására, ezért elment megnézni.

A kutyája azonnal felfigyelt Burekre, és odament bemutatkozni. Nagyon izgatott volt, de kicsit tétovázott, hogy közel menjen hozzá. Igazán vicces volt látni, ahogy interakcióba léptek egymással.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló