A munkás férfi megdöbbent, amikor egy szomorú tekintetű kölyökkutya kért tőle segítséget

kölyökkutya

Néha csak egy dologra van szükségünk ahhoz, hogy boldogok legyünk. Gyakran egy olyan személy tehet boldoggá, aki szebbé tenné a mindennapjainkat.

A legjobb példa erre egy keményen dolgozó kotrógépkezelő története, akinek semmi más nem hiányzott, csak egy jó barát, akivel együtt tölthette az idejét. Egy nap, miközben éppen dolgozott, el sem tudta volna képzelni, hogy kívánsága ilyen gyorsan teljesül.

kölyökkutya

Egyszer csak észrevette, hogy valami mozog a lába alatt, és amikor közelebbről megnézte, nem tudta leplezni izgatottságát. Attól a pillanattól kezdve az élete soha többé nem lesz ugyanolyan.

A szék mögött, ahol ült, egy apró, szomorú kiskutya szemei csillogtak. Ez a férfi nem tudta, honnan bukkant fel, de azonnal a karjába vette, hogy hazavigye.

kölyökkutya

Hazafelé menet vett neki egy kis ennivalót, amit a kiskutya gyorsan meg is evett, mert nagyon éhes volt. Bár még mindig eléggé meg volt ijedve, ennek a férfinak sikerült ezzel a tettével legalább egy kicsit elnyernie a bizalmát.

kölyökkutya

Másnap reggel, amikor mindketten jól kialudták magukat, eljött az ideje, hogy munkába álljanak. Mivel nem akarta, hogy a kiskutya egyedül maradjon otthon, ezért magával vitte. Munka után elvitte az állatorvoshoz, ahol beoltották és az orvosok alaposan megvizsgálták. Szerencsére nem volt komolyabb egészségügyi probléma, így hazamehettek.

Új gazdája gyorsan úgy döntött, hogy új nevet ad neki, és ettől kezdve ezt a kiskutyát Bruce-nak hívták. Bruce napról napra vidámabb lett, és gazdája élete is sokkal boldogabb lett.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló