Az állatmentők egy elhagyott házban egy mozgásképtelen kutyára találnak, aki egy ablakhoz volt láncolva

ablakhozlácolt

Amikor az ohiói Euclidban található állatmentők hívást kaptak egy házban elhagyott kutyákról, el sem tudták képzelni, mi vár rájuk ott.Amint odaértek, megszakadt a szívük, amikor megláttak négy kutyát kétségbeesett állapotban. Az állatmentők szerint elhanyagolták őket, és egy hétig hagyták őket ott élelem és víz nélkül.

Bár mind a négy kutya rossz állapotban volt, a ház egyetlen kan kutyája, akit Chester-nek neveztek el, volt a legkritikusabb állapotban. Az ablakhoz volt láncolva, és alig tudott mozogni, aminek szörnyű következményei lettek számára.

ablakhozlácolt

Amint azonban meglátta az embereket, és végre megérezte a szeretetet, a mosoly azonnal visszatért az arcára. Mégis, nagyon rossz egészségi állapota miatt a felépülése egyáltalán nem volt könnyű, és nagyon sokáig tartott. Ráadásul mindazok után, amin keresztülment, az érzelmi állapota sem volt jobb, és sokáig tartott, amíg újra teljesen megbízott az emberekben.

Chester és a róla gondoskodók szerencséjére 11 hónap intenzív gyógyulás után egy új kutya lett belőle – mosolygós, tele szeretettel megmentői és kedvenc játékai iránt, és hamarosan készen állt az örökbefogadásra.

ablakhozlácolt

Két évet egy menhelyen tölteni nem könnyű, de valójában áldás volt Chester számára mindazok után, amin keresztülment. A várakozás végül megérte, és Chester végre találkozott a boldog befejezéssel. 2024. március 3-án örökbe fogadták.

Azonban az, ahogy Chester a menhelyről az örök otthonába került, minden más eseményt beárnyékolt. Aznap egy luxuslimuzin jött érte, és sokan gyűltek össze a menhely bejáratánál, hogy álló ovációval köszöntsék őt.

Miután a limuzin megállt örök otthona előtt, Chester új élete elkezdődhetett. Gazdája teljes szívéből szerette őt, és mindent megtett azért, hogy mindig megmaradjon a gyönyörű mosoly az arcán. Chester soha többé nem marad egyedül.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló