A férfi már nem tudja eltartani a kutyáját, ezért a menhelyen hagyja egy megható levél kíséretében

hajléktalangazdi

Milo, egy 8 hónapos kutya, aki gazdájával, egy hajléktalannal élt, később azonban egy menhelyre került. A gazdi sajnos már nem tudta eltartani kutyáját, és tudta, hogy vele nem lesz megfelelő élete. Így aztán drámai döntésre kényszerült: el kell válnia tőle, hogy reményt adjon neki. A kutyával egy szívszorító levél érkezett.

Milo gazdája hajléktalan volt, állapota már nem engedte, hogy méltósággal éljen a kutyával. Ezért döntött úgy, hogy elhagyja őt. “Kérlek, ne ítélj el ezért a tettemért – olvasható a férfi levelében –, én egyszerűen egy emberi lény vagyok, aki a legjobbat próbálja megadni a kiskutyájának. Próbáltam ideiglenes gazdikat keresni, de nem sikerült. Most már nem biztosíthatom neki a megfelelő otthont: nagyon nehéz döntést hoztam meg. Csak így lehet megmenteni. Tudom, hogy itt biztonságban lesz. Milo ragaszkodó, játékos, udvarias és képzett.”

hajléktalangazdi

A hajléktalan férfi a levélben megadja a kutya nevét, életkorát, oltásait és Milo kedvenc ételeit. Minden információt megadott, hogy azonnal megismerhessék a kiskutyát. Az egyesület a Facebookon közzétett bejegyzésen keresztül próbálta megtalálni a férfit. A cél az volt, hogy megpróbálják újra egyesíteni Milót a gazdájával, de sajnos nem sikerült.

Milo számára azonban a jövő fényesnek tűnt, mert egy menhelyre látogató család beleszeretett, és úgy döntött, örökbe fogadják.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló