Léteznek csodák: a lebénult kiskutya lábra áll és újra járni kezd – videó

csoda

Néha történnek csodák. Ennek a szegény kiskutyának elég rosszul indult az élete. Olyan emberekre bízták, akik annyira rosszul bántak vele, hogy később képtelen volt megmozdulni. A fájdalom olyan erős volt, hogy lebénult. És mintha ez nem lett volna elég szenvedés számára, a gazdik egy elhagyatott helyen hagyták, ahol kevés volt az esélye annak, hogy rátalálnak. De egy napon végre megváltozott az élete. Egy csapat jó ember mindent megtett, hogy segítsen neki.

Az állatmentők elhatározták, hogy mindent megtesznek azért, hogy a kiskutya, akit Gabinak neveztek el, rendbe jöjjön. Az egyik lába különösen gyenge volt, ezért az orvosok arra összpontosítottak.

csoda

Miután a kutyán elvégezték a szükséges kezeléseket, a helyzet a remélt fordulatot vette. Ezt követően Gabi hét nappal a megtalálása után újra talpra állhatott, és készen állt járni. Az őt gondozó egyesület önkéntesei minden kétséget eloszlatva elkezdtek családot keresni neki. Szerencsére hamar jelentkezett egy család, aki végül örökbe fogadta. Gabi most egészséges és nagyon boldog új otthonában.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló