A férfi megmentett egy kiskutyát, majd visszamegy érte a menhelyre, a kölyökkutya pedig nem tudja leplezni örömét

megmentettkölyök

A halál széléről megmentett Pitbull kölyökkutya újra találkozik megmentőjével, majd hatalmas meglepetésben lesz része!

Joey Wagner, az új-skóciai tengerészgyalogos a szolgálati kötelezettségét felülmúlta, amikor megmentett egy pitbull kiskutyát, aki a halál szélén volt. Wagner rábukkant a rühös kölyökkutyára, és habozás nélkül cselekedni kezdett! Azonnali az autójába tette és a legközelebbi állatorvos vitte kivizsgálásra. Szerencsére gyors gondolkodása megmentette a kölyökkutya életét. Az orvosi csapat a kölyöknek a Mojo nevet adta.

Az orvosi csapat nem akarta, hogy Mojo-t idegen ember fogadja örökbe. Így természetesen felkerestek valakit, aki nagyon különleges volt a kutya számára, és csak abban tudtak reménykedni, hogy megnyitja otthonát Mojo előtt. Később nyilvánvaló volt, hogy már kinyitotta a szívét a kiskutya iránt.

Amikor Wagner visszajött a klinikára, hogy megnézze új kiskutyáját, egészen különleges módon üdvözölte. Mojo rendkívül izgatott volt, amikor meglátta azt a férfit, akinek az életét köszönheti. Kétségtelen, hogy emlékezett Wagnerre, és a döntés, hogy ők ketten a legjobb társak lehetnének, zseniális volt!

megmentettkölyök

Most Mojo három éves, és remekül érzi magát egy szeretettel teli otthonban! Boldogan él Wagnerrel és családjával, és nagyon boldog fiú. A pletykák szerint eléggé el van kényeztetve (és ezt teljes mértékig megértjük!)


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló