Az állatmentők egy nyakig eltemetett kutyára találtak, aki segítségért könyörgött

nyakigtemetett

Kevesen állnak meg, hogy segítsenek az állatokon a nehéz helyzetekben. De akik kezet nyújtanak, minden elismerést és dícséretet megérdemelnek. Fontos, hogy az emberek jobban támogassák az állatokat, mert néha olyan problémákon mennek keresztül, amelyek akár az életükbe is kerülhetnek, ők pedig csak ránk, emberekre tudnak ilyen esetben számítani.

A dél-indiai Kerala államban súlyos eset történt, amely akár életekbe is kerülhetett volna. Egy anyakutyáról és annak kicsinyeiről szól, akiket földcsuszamlás után temettek el egy földhegyben. Ennek a kutyának és a két kölyökkutyának szüksége volt a helyi lakosok segítségére a túléléshez.

nyakigtemetett

A Palakkad kerületben élők észrevették az anyakutyát, aki nyakig el volt temetve, és segítségért ugatott. Nyilvánvalóan nem tudott kimászni a szorult helyzetéből, egyedül volt. Október 15-én a szörnyű tragédia a térségre lezúduló heves esőzések miatt következett be, és jelentős földmozgásokat okozott a hegyek lejtőin. Abban a pillanatban nem tudták, hogy a kutyával lehet ott más is, ezért először elengedték, azt gondolva, hogy a mentés véget ért.

Amikor azonban egy kicsit kutakodtak, észrevették, hogy két kölyökkutya van vele. Így végül megmentették az egész családot. Az állatmentők úgy vélik, hogy napokig voltak eltemetve, élelem és víz nélkül. Szerencsére gyógyulási folyamatban vannak, és egészségi állapotuk minden alkalommal javul. Bár ennek az állatcsaládnak az esetéről további részletek nem ismeretesek, a jó hír az, hogy jobb kezekben vannak, és biztosan otthonra találnak, hátrahagyva ezt a keserű élményt.

nyakigtemetett

Alább megtekinthető a videó, ahol megmentik a szerencsétlenül járt  anyakutyát és két kölyökkutyáját:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló