A kóbor kiskutya a haditengerészeti bázisra vándorol, és megtalálja azt a hőst, akire szüksége volt

hősretalált

Néhány kutyának néha egészen elképesztő szerencsét dob az élet, és ez a helyzet a kiskutyus, Griffon esetében is. Igaz az élete egyáltalán nem indult könnyen, hiszen a 6 hónapos kóbor kutya olyan sokáig bolyongott az utcákon, hogy már teljesen feladta azt, hogy valaha is egy szerető családra talál.

Aztán vándorlása egy férfi karjaiba vezette, aki a legvalószínűtlenebb helyen mentette meg – egy tengerentúli haditengerészeti bázison.

hősretalált

“Egy  haditengerészet parancsnoka meglátta a kis kutyát, és azonnal észrevette rajta , hogy nem éli túl sokáig egyedül egy ilyen veszélyes környezetben; a kölyökkutyát a karjaiba vette, miközben eszébe jutott egysége mottója: “Aki élve érkezik, élve távozzon”, és tudta, hogy ennek erre a kis lélekre is vonatkoznia kell: „A Paws of War, egy nonprofit szervezet, amely szolgálati kutyákat biztosít veteránok és elsősegélynyújtók számára.”– jelent meg ez a bejegyzés a Facebookon.

Nem sokkal később a bázison mindenki hallott Griffonról, és találkozni akartak vele.

“Ahogy a parancsnok jelentkezett Griffon gondozására, erős kötelék alakult ki a kölyökkel, aki mindenhová követi” – folytatódott a bejegyzés. “A kis Griffon családtag lett. A kölyökkutya egy ragyogó pont mindenkinek, aki találkozik vele.”

A hős parancsnok, aki névtelen maradt, úgy döntött, örökbe fogadja Griffont, és hazaviszi, amikor visszatér Stateside-ba. A Paws of War szóvivője, Gary Baumann elmondta, hogy a parancsnok és Griffon hamarosan újra együtt lesznek.

“Griffon egy szuper kölyök” – mondta Baumann. “Szeret mindenkit és minden kutyát, akivel találkozik, és szeret enni. Ezt pedig remekül csinálja.”


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló