A férfiak hangos kiáltásokat hallanak, majd egy sziklatömb alatt egy orrot vesznek észre – videó

beszorulva

Egy Nala nevű kutya segítségért kiáltott egy halom sziklakő alatt a bali Medahan egyik strandján. Nalának szerencséje volt, ugyanis pár állatmentő férfi épp arra járőrözött.

Amikor a férfiak meghallották a kétségbeesett ugatást, a sziklák repedésein keresztül kezdtek keresgélni, és aggódva kutatták a bajbajutott állatot. Végül észrevették Nala kis fekete orrát, amely egy sziklakő alól bújik elő.

beszorulva

Az állatmentők abban reménykedtek, hogy pár sziklát arrább tudnak rakni, és elérik a kiskutyát, de a sziklák túl nehezek voltak. Ekkor megpróbálták étellel kicsalogatni a helyről, de a rémült kölyök meg sem mozdult. Végül a férfiak egy bambuszdarabot használtak, hogy óvatosan egy pórázt hurkoljanak Nala nyakára, ami sikerrel járt.

beszorulva

Ezután egy állatkórházba vitték Nalát, ahol állatorvosok teljeskörű kivizsgálást végeztek rajta. A sok homokban töltött idő miatt Nala szemei begyulladtak. A kezelést megkapta, az orvosok pedig abban bíznak, hogy hamar meggyógyul a szeme, utána pedig szerető otthont kereshetnek számára.

@bawabali_official This puppy was rescued after being trapped in an open space in between the rocks at the beach. It was a difficult rescue, but our team didn’t give up and made sure to get him out and gave him the care that he needs. The puppy is now at the vet and is on his road to recovery. Please donate now to help with the puppy’s recovery journey and to help our mission to help other dogs in need. Link in bio! #animalrescue #ambulanceteam #BAWABali #doggytok #puppyoftiktok #puppytok #fy #foryou #explorepage #dogrescue #puppyrescue ♬ Ghibli system. A sad and beautiful ballad(87172) – 朝木春美千


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló