A kóbor pitbull megdermed a félelemtől, amikor egy nő közelebb lép hozzá – videó

lebénult

Bruno, a pitbull annyira meg volt rémülve, miután megmentették egy szörnyű helyzetből, hogy nem volt hajlandó megmozdulni, és egy takaróval kellett húzni. Így amikor Angela, egy állatmentő eljött érte, hogy elvigye magával, szó szerint az autójához kellett vonszolnia.

Angela tudta, hogy nagyon lassan kell haladnia Brunóval, ha le akarja győzni a félelmét. Azzal segített feloldani, hogy megpróbálta megteremteni a bizalmat, és megadta neki azt a szeretetet, amit még soha nem tapasztalt.

Kezdetben Bruno minden emberi kapcsolattól félve összekuporodott. A farkát szorosan maga alá húzta, és mindig leguggolt, ha valaki közeledett hozzá. Bruno egyszerűen nem tudta, hogyan viselkedjen az emberek közelében.

Szerencsére az étel nagy motivációnak bizonyult számára, és elkezdte elfogadni Angela jutalomfalatjait. Bruno minden nap apró javulást ért el, mígnem egy nap a farkát is csóválni kezdte, és egyre kíváncsibb lett a körülötte lévő világra.

Az őt megmentő állatvédő szervezet gondoskodott arról is, hogy Bruno megkapja a szükséges orvosi ellátást, amíg Angela szerető gondoskodása alatt felépült és rehabilitálódott. Később megtudták, hogy Bruno nem csak félelmi bénulásban szenvedett, hanem súlyos ízületi gyulladása is volt, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy nem tudott járni.

A felépülése alatt Brunót gyakran meglátogatta Carla és Geoff, egy pár, akik végül örökbe fogadták őt szerető otthonukba!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló