Boldog pillanat, amikor egy lakáshoz szokott kutya felfedezi új, kertes otthonát (videó)

A kutyák boldogan élnek lakásban is, feltéve, hogy elegendő lehetőségük van a napi sétákra és a testmozgásra. Russell a maga részéről már akkor a világ legboldogabb kutyája volt, miután felfedezte gazdái otthonát, ahová egy menhelyről fogadták örökbe.

Az 5 éves kutya, aki az Egyesült Államok Texas államában él, semmi másra nem vágyott, mint egy meleg otthonra és egy szerető családra. De volt még egy bónusz is.

Gazdái úgy döntöttek, hogy elköltöznek. Otthagyták a lakásukat, és egy házba költöztek, amelyhez egy kis kert is tartozott.

Mielőtt berendezték és végleg beköltöztek volna, meglepetésszerű látogatásra vitték Russellt. Varázslatos élmény volt ez a négylábú számára.

újház

A kutya és gazdája autóval érkezik az ingatlan elé, majd besétálnak a bejárati ajtón, és Russel felfedezi a szobákat. Úgy tűnik, a kíváncsiság és az izgatottság a napirendje a boldog kutyusnak, aki megállás nélkül csóválja a farkát, miközben felfedezi az új környezetet.

Aztán eljön a nagy pillanat, amikor gazdája kinyitja a hátsó kertbe vezető ajtót. Russell el van ragadtatva, amikor meglátja. Persze még nem tudja, hogy mostantól kezdve itt fog élni, de biztosan látja családja lelkesedését, és élvezettel járja be a kis füves, bekerített területet.

@russyboyy My new home!! #dogsoftiktok #doglife #newhome #rescuedog #moving #dog ♬ Dandelions (slowed + reverb) – Ruth B. & sped up + slowed


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló