A gazdi egy erdei séta közben elveszíti Pitbullját: 8 év után találnak egymásra (videó)

8év

2014-ben egy Betsy Dehaan nevű nő élt Floridában imádnivaló kutyusaival, köztük egy Harley nevű Pitbull-lal. Egyik délután, ahogy általában tette, megengedte kutyáinak, hogy szabadon kóboroljanak az erdőben, és gyakran rájuk pillantott. De amikor hívta négylábú barátait, hogy jöjjenek vissza, Harley nem volt ott.

A nő kiabálta a nevét, amikor belépett az erdőbe, de nem jött válasz. Értesítette családját,  a közösségi oldalakon is felhívta a figyelmet, abban a reményben, hogy valaki megtalálja és hazahozza. Teltek-múltak a napok, hetek, hónapok és évek, és most már teljesen elszállt a remény, hogy megtalálják.

8év

De 8 évvel később Dehaant felhívta egy férfi, aki elmondta neki, hogy megtalálta a kutyáját. Harleynak volt mikrochipje, és ennek köszönhetően sikerült felkutatni a gazdit. Betsy nem hitte el, annyira, hogy először azt hitte, hogy ez egy átverés, de amikor találkozott Harley-vel, nem voltak kétségei, ő volt az. Az állat szörnyű állapotban volt, de életben volt, és ez volt az egyetlen fontos dolog. Végül hazatért, és mindenki tárt karokkal fogadta.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló