Az állatmentők ellátnak egy bántalmazott kutyát, aki olyan rossz állapotba került, hogy már nem hasonlít kutyára

bántalmazás

Vannak aljas emberek a világon, akik képesek ártani szegény kutyáknak. Ezek az édes és védtelen lények néha azon kapják magukat, hogy meg kell küzdeniük az emberi haraggal. Egy kegyetlen férfi megtámadt egy kutyát, annyira rosszul bánt vele, hogy szörnyű állapotokba került, szinte felismerhetetlenné vált. Néhány mentő megtalálta az állatot, és kimentette. Az állatorvosok és önkéntesek felügyelete alatt a kóbor lassan visszanyeri formáját, és hamarosan készen áll arra, hogy egy új család részévé váljon.

Puerto Ricóban történt, amikor néhány önkéntes megmentett egy haldokló kóbor kutyát. Fizikai állapotából egyértelműen kiderült, hogy bántalmazást szenvedett el. Annyira feldagadt az arca, hogy még a szemét sem tudta nyitva tartani. Az állatmentők a legközelebbi állatorvosi rendelőbe vitték, hogy az állatorvos azonnal beavatkozhasson és megmentse az életét.

bántalmazás

Állapota olyan válságos volt, hogy az állatorvos nem volt biztos benne, hogy átvészeli az éjszakát. Szerencsére a kutya életben maradt, és elég jól reagált a terápiára. Az arca egyre szebb lett, és visszanyerte az étvágyát. Az ápolói nagyon megszerették, és a Caci nevet adták neki.

bántalmazás

Amint visszanyeri erejét, Caci átkerül egy menhelyre. A menhely vezetője folyamatosan tájékoztatta követőit a Facebookon a kutya fejlődéséről, így mindenki megkedvelte történetét. Általában az emberek által a múltban rosszul bánt kutyákban félelmek alakulnak ki az emberekkel szemben. Ehelyett Caci szerette, ha mindenki ölelgette, akivel találkozott, és alig várja, hogy saját családja legyen.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló