A gazdi egy oszlophoz kötözte a kutyáját, miután kiderült, hogy vemhes

anyapitbull

Egy állatról gondoskodni azt jelenti, hogy a legszebb pillanatokban, de a nehézségek pillanatában is támogatni és gondoskodni kell róla! Sajnos még ma is gyakran hallunk híreket elhagyott kutyákról az út közepén, mert a gazdáik meg akarnak szabadulni tőlük, és úgy gondolják, hogy ez lesz a legegyszerűbb mód számukra.

anyapitbull

Sok menhely van, ahol biztonságban lehet hagyni ezeket az állatokat, de így egyedül hagyni őket kegyetlenség. Ez a pitbull története mindenkit megmozgatott: gazdája egy oszlophoz kötötte és elment. A kutya azonban vemhes volt, és hamarosan készen állt arra, hogy megszülhesse a babáit.

anyapitbull

Szerencsére sok jószívű ember létezik, akik segítenek a bajbajutott állatokon. Így történt az anyakutyával is, akit egy nő vett észre, majd úgy döntött, hogy segít rajta és elvitte az állatorvoshoz. Az anyakutya másnap öt egészséges kölyökkutyának adott életet, és mindannyian jól vannak, köszönhetően a nőnek, aki nem hagyta magára a kutyát.

Végül a nő örökbe fogadta az anyakutyát és a kicsikről is gondoskodik, amíg el nem érik azt a kort, hogy örökbefogadhatók legyenek.

anyapitbull


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló