A kiskutya éhségsztrájkba kezdett, miután elvesztette gazdáját

éhségsztrájk

A közösségi oldalakon érzelmes történetekkel is találkozhatunk olyan emberekről, akik a legjobb életet biztosítják kedvenceiknek. Azonban olyan videók is megjelennek, ahol az állatok emberszeretete nem szűnik meg ámulatba ejteni minket. Egy férfi így több követőt is megmozgatott egy TikTokon közzétett videó miatt, amikor egy jelenetet mutat be egy kiskutya főszereplésével, akinek hiányzott a gazdája.

Amint a videóban látható, egy kórházba került férfi a laptopján videót lát a kiskutyájáról, aki éppen visszatért az otthonukba, ahol tűz keletkezett. A kutya sírni kezd és mindenhol gazdáját keresi, azonban sehol sem találja és attól fél, örökre elvesztette.

éhségsztrájk

A környéken lakó szomszédok úgy döntöttek, hogy biztonsági kamerákat helyeznek el, hogy megnézzék, mit csinál a kiskutya, és amikor látták, hogy nagyon sovány és szomorú, úgy döntöttek, hogy segítséget kérnek. Állatmentők érkeztek a helyszínre, összeállítottak egy ketrecet és elhelyeztek néhány dolgot, hogy felkeltsék a kutyus figyelmét, hogy elvihessék olyan helyre, ahol jobban tudnak gondoskodni róla.

Az állatkórházban ellátták a lábán lévő sebet, majd enni adtak neki, azonban azt elutasította szomorúsága miatt, ezért úgy döntöttek, hogy a gazdája holmiját elhelyezik a ketrecben, és lejátsszák a hangját a laptopon. Amikor a kutya meghallotta szeretett gazdája hangját, és megszagolta sapkáját és pénztárcáját, úgy döntött, hogy hajlandó enni. Miután a gazdi felépült, megszerveztek egy találkozót, szeretett kutyája pedig azonnal a karjaiba rohant.

@dog.perro Perrito fiel❤️ #rescate #perro #amor #feliz #parati #pourtoi #pt #pov ♬ original sound – Dog.com


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló