A gazdi kedvencei lebuktak, miután felmentek az ágyra – a rekaciójuk imádni való!

Kisállatokkal az élet nagyon szórakoztató tud lenni, sok olyan helyzet adódhat, amire előre nem számíthatunk. Főleg, ha több állatot is tartasz egyszerre. Mikor kiteszed a lábad a házból, csapatként kezdik a huncutkodást, neked pedig sejtésed sem lehet, hogy mi folyik a hátad mögött! Lehet, hogy néha nem a legjobb kép fogad, mikor hazaérsz, ennek ellenére kétségkívül öröm velük megosztani az életedet!

Richard Page házában is történnek ilyen események, melyek közül az egyik legviccesebbet meg is osztotta. Átlagos este volt, mikor lefekvéshez készülődve belépett a hálószobába és meglátta a golden retrievert, Boo-t, valamint a két macskáját, Ravent és Twixet az ágyban feküdni.

Az ágyban, ahova tilos felmenniük. Ennek ellenére Richard nem lett dühös. Ahogy mondta: “Tőle alhatna velük is, de fontos, hogy bármikor kimehessen a kertbe elvégezni a dolgát és a lánya, Fawn is folyamatosan sírna az anyukájáért.” Tudta, hogy valamit kezdenie kell ezzel a három rosszcsonttal.

Mikor számon kérte tőlük, hogy mégis mit keresnek az ágyon, a kutya, Boo a lehető legokosabb válasszal állt elő: mosolyogni kezdett! Közben a macskák magukat egyáltalán nem zavartatva feküdtek tovább, mintha minden felelősség csak a kutyáé lenne.

Miközben Richard tovább beszélt Boo-hoz, az elkezdett a gazdája felé kúszni és megint feltette az elbűvölő mosolyát. Mintha azt remélte volna, ezzel sikerül kimászni a bajból. Ravan és Twix továbbra is csak heverésztek, míg Richard azt nem mondta, hogy bizony nekik is menniük kell lefelé az ágyról. Ekkor a tarka cica villámgyorsan leugrott, a másik pedig továbbra is ott lapult Boo mögött.

Ezek után nem meglepő, hogy a gazdi megengedte Boo-nak, hogy az ágyban maradjon. Ezután a pofiján már nem műmosoly, hanem a legőszintébb boldogság jelent meg!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló