A bátor kiskutyának semmi esélyt nem adtak a túlélésre, most mégis boldog és egészséges

Ő Kringle, a bátor kiskutya, aki megmutatta, hogy képes túlélni és újra boldog életet élni még akkor is, mikor már mindenki lemondott róla.

Tijuanaban, egy poros úton kóborolva találtak rá. Néhányan odasiettek hozzá, hogy segítsenek, de látták, hogy nagyon súlyos sérülései vannak. Az állatmentőkhöz fordultak, hogy a kiskutya megkaphassa a szükséges ellátást. Miután az egyikük, Tracy meglátta a kutyát, rögtön a gondjaiba vette.

Mikor megnézte a sérüléseit, rögtön tudta, hogy a kiskutya megégett. Elvitte az állatorvoshoz, ahol a kiskutya végig sírt a fájdalomtól. Rögtön ellátták. Testének 50%-át harmad- és negyedfokú égési sérülések borították, ezért 49 napig az állatkórházban tartották.

Bár gyenge volt és nagy fájdalmai voltak, sosem adta fel az életben maradásért vívott küzdelmet. Hihetetlen, de elkezdett szépen lassan felépülni. Mikor teljesen egészséges lett, Tracy hazavitte magával.

Kringle egy elképesztően bátor kisfiú, tényleg nem ismeri a félelmet. Imád a gazdijához bújni, annyira szereti, hogy mindenhova követi. A bőr gyógyul, de sok helyen még mindig nem nőtt vissza a szőre.

Ennek ellenére is nagyon cukin néz ki, gazdija pedig el is kényezteti. Számára pedig ez a legnagyobb dolog az életben! Annak ellenére, hogy mennyi mindenen ment keresztül, megőrizte kedves, elbűvölő természetét. Maga mögött hagyva minden fájdalmát, példát mutat arról, hogy a harcot sosem szabad feladni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló