Két imádnivaló kiskutyát mentettek ki a csatornából, akik mára gyönyörű kutyákká cseperedtek

Megmenteni az arra rászoruló állatokat fantasztikus dolog, de sosem könnyű, hiszen az ösztöneik azt súgják neki, ne bízzanak az idegenekben, főleg, ha az emberek korábban már bántották őket. Ilyen helyzetben találták magukat Milan és munkatársai, akik a szerb állatmentőknél dolgoznak.

Mégis tudták, mit kell tenniük, hogy megmentsék a két kölyköt. Milan egyik legemlékezetesebb mentésének történetét ismerheted meg most. A férfinak trükköket is be kellett vennie, hogy a csatornában rejtőző kiskutyákat kicsalogassa. Az anyukájuk nélkül maradt kis árvák először nagyon megrémültek az állatmentők közeledésétől.

Nem akartak kijönni, az állatmentők pedig nem fértek be, ezért kreatív megoldáshoz kellett folyamodniuk. Milan kollégája egy bottal próbálta kifelé terelni a kicsiket, miközben Milan a csatorna másik végén várta őket. Beletelt némi időbe, de a terv végül működött.

A legelső dolog, amit Milan tett, hogy megpuszilta a kiskutyákat. Ez a jelenet még a legkeményebb szíveket is megolvasztotta volna!

A két édes kiskutya nem sokkal ezután nevelőszülőkhöz került, ahol Milan 50 nap után meglátogatta őket. A kutyusok gyönyörűen felcseperedtek, olyan szépen fejlődtek, hogy rögtön lehetett látni, hogy jó kezekben vannak.

Természetesen mindkét kiskutya nagyon örült, hogy újra találkozhatott a megmentőjével! A két testvér azóta is elválaszthatatlan egymástól. Biztos, hogy a csatornában töltött napokat nehezen felejtik el, de szerencsére ez már a múlté. Az egyikük még mindig kicsit félénk, de a másik határtalanul boldog, hogy az életük végleg megváltozott!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló