A gondoskodó kutya beteg testvéréhez viszi az ágyat, hogy jobban érezze magát – videó

segítőkutya

Soha nem könnyű látni, hogy valaki, akit szeretünk, beteg vagy szenved. Bármit megtennénk, hogy segítsünk a gyógyulásukban és amikor nem tudunk segíteni, tehetetlennek érezzük magunkat.

Képzeld csak el, mit érzett ez az édes kutya, amikor szeretett bátyja megbetegedett egy fülfertőzéssel, amitől szegény kutya nagyon kényelmetlenül érezte magát.

Amikor Roman füle először kezdett fertőzöttnek tűnni, az ő és testvére Spanky gazdája elvitte állatorvoshoz, aki vérömlenyt diagnosztizált nála. Műtétet terveztek, hogy Roman füle gyorsan meggyógyuljon, de amíg a műtét napjára várt, a füle egyre rosszabb lett.

segítőkutya

Spanky, aki mindig is felnézett bátyjára, lassan észrevette, hogy valami nincs rendben.

Ahogy Roman füle egyre rosszabb lett, Spanky aggodalma nőtt bátyja iránt, és gazdájuk drasztikus változást észlelt Spanky viselkedésében. Spanky extra édes és gyengéd lett és nagyon lágy érintéssekkel kezelte Romant.

Nyilvánvalóan nagyon aggódott Roman egészségéért és amennyire csak lehetséges, bátyja mellett akart maradni.

Egy 20 perces ismételt állatorvosi látogatás során Spanky hihetetlenül szorongott, amikor nem engedték be őt is a testvéréhez.

“Spanky az autóban ült és sírt, nyafogott, ugatott, amíg Roman vissza nem ért” – mondta Spanky gazdája, Jackie Rogers.

Miután Roman végre átesett a műtéten, sok pihenésre volt szüksége, hogy felépüljön. Spanky még mindig aggódott a bátyja miatt és továbbra is kedves és gyengéd viselkedést tanúsított, miközben gondosan figyelte Romant.

segítőkutya

És egy nap, miközben a család által beállított kamerán keresztül ellenőrizte a kutyákat, hogy figyelni tudjanak rájuk, amikor egyedül vannak otthon, Rogers valami csodálatosat látott.

Roman, aki még mindig fáradt volt, és lábadozott a műtét után, lerogyott a földre, hogy szunyókáljon egyet.

De Spanky aggódott. Nem hitte, hogy a bátyja kényelmesen alszik a földön és kétségbeesetten vágyott arra, hogy valahogy segítsen neki.

Aztán Rogers áhítattal nézte, amint Spanky a kutyaágyhoz lép és elkezdte vonszolni a kimerült bátyja felé.

Ezután a kamera megmutatta, hogy a két kutya összebújt az ágyon és addig ott is maradtak, amíg a család néhány órával később haza nem ért.

Roman szerencsés, hogy van egy testvére, aki ennyire megérti őt és aki kész mindent megtenni, hogy jobban érezze magát.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló