Az utcai előadó úgy tesz, mint aki megsérült, a kóbor kutya megzavarja a jelenetet, hogy megvigasztalja

vigasztalókóborkutya

Kevés olyan lény van ezen a földön, akik olyan könyörületesek, mint a kutyák. Úgy tűnik, mindig reményt és kedvességet hordoznak a szívükben, még akkor is, ha ők maguk nem mindig kaptak ilyen kedvességet.

Egy kóbor kutya Törökországban nemrégiben tiszta és önzetlen lélekről tett tanúbizonyságot, amikor észrevett egy bajba jutott férfit és késztetést érzett, hogy segítsen neki.

A kóbor észrevette a földön fekvő, fájdalomtól merev férfit és azonnal megpróbálta őt vigasztalni.

vigasztalókóborkutya

Az aggódó kölyökkutya odalépett a férfihoz, megszagolta, majd megölelte úgy, hogy fejét a férfi mellkasára hajtotta és testét maga köré csavarta. Ekkor a férfi mosolyogni kezdett és simogatni kezdte a kutyát, majd megjelent a többi férfi és ők is simogatni kezdték a zavarodott, de boldog kutyát.

Mint kiderült, a férfi valójában nem sérült meg. Egy Numan Ertuğrul Uzunsoy nevű utcai előadóművész volt, aki egy olyan jelenetet játszott el, amelyben a karaktere leesett a lováról és megsérült.

Teljesítménye láthatóan elég hihető volt ahhoz, hogy az együttérző kóbor kutya sajnálja őt és segíteni akarjon neki. Amikor Uzonsoy rájött, hogy mi történik, nem tudott nem mosolyogni és megköszönni az édes kölyök aggodalmát.

vigasztalókóborkutya

A kutya rendkívül boldogan tapasztalta, hogy Uzunsoy jól érzi magát és boldogan fogadta Uzonsoy társszereplőinek simogatását és örömét, miközben a mélyen meghatott közönség tapsolt a kutyának a szívet melengető együttérzésért.

Miután a félreértést tisztázták, a kutyát óvatosan levezették a “színpadról”.

A kutya egy ideig maradt és nézte a darabot, de mielőtt a bemutató véget ért, a kölyök elment és eltűnt.

Uzunsoynak azonban azt mondták, hogy a kutya gyakran lóg ugyanazon a helyen, ezért elhatározta, hogy újra megtalálja a kutyát és segít neki szerető otthont találni.

vigasztalókóborkutya

Uzunsoy mindaddig nem adja fel, amíg a kiskutyát nem jutalmazzák kedvességéért és olyan biztonságban és boldogan érzi magát, mint amilyennek abban a pillanatban éreztette Uzunsoyt.

Itt megtekintheti a szívmelengető pillanatot:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló