A hanggomboknak köszönhetően a macska kifejezte félelmét a prérifarkasokkal való találkozás után

idegen

A gazdi megtanította a macskáit, hogy hanggombokkal kommunikáljanak. Minden gombhoz egy szó tartozik, és amikor a macska megnyomja, a szó elhangzik. Ennek a technikának köszönhető, hogy az egyik macska mesélt neki az elszenvedett prérifarkasrohamról, amelytől még mindig félt.

Justin és és a többi macska szerencsések, hogy hasznot húzhatnak egy kültéri kikerítésből. Így élvezhetik a kertet anélkül, hogy elmenekülnének és a veszélyektől is megvédik őket. A közelmúltban azonban a macskákat két prérifarkas megpróbált a megtámadni.

idegen

Először is azt látjuk, hogy a macskák pánikba esnek, és teljes sebességgel szaladnak be a házba. A gazdik ezután kimentek megnézni, mi a helyzet, és megláttak 2 prérifarkast sétálni az utcájukon. Ezután újra megnézték a kamera felvételét, és azt látták, hogy a prérifarkasok megpróbáltak bejutni a zárt területre.

@justinbieberthecat_ stranger dog??? #fluentpet #justinbieberthecat #catio ♬ Creepy sound and bell sound(855646) – みみさらい

Justinon nem látták, hogy annyira megijedt volna, azonban másnap a macska a kommunikációs gombjain keresztül “beszélt”. Sokszor megnyomta az “idegen” és a “kutya” gombot. Megnyomta az “Anyu”-t is, hogy a gazdája meghallgassa, és “Justin”-t, hogy tudja, róla van szó. A prérifarkas támadásról tudva a tulajdonos azonnal rájött, hogy az “idegen kutya” egy prérifarkas.

Egy órával később Justin ismét eljött, hogy megnyomja ugyanazokat a gombokat. Megnyugtatására gazdája megnyomta a “kutya” “idegen” “kész” gombokat, hogy megértse, nem kell többé aggódnia.

Néhányan azon töprengtek, hogyan tanulhatta meg a macska az “idegen” szót. A gazdi elmagyarázta, hogy Justin mindig is félt az idegenektől. Órákig bujkált az ágy alatt, amikor egy idegen jött a házukba. Ennek eredményeként az “idegen” és a “később” gombra kattintva figyelmeztette őt, hogy egy idegen jön. Aztán amikor az illető elment, rákattintott az “idegen” és a “kész” feliratra. A macska gyorsan megértette az összefüggést, és elkezdte használni ezt a gombot, hogy olyan állatokról beszéljen, amelyeket nem ismert.

@justinbieberthecat_ Justin’s thoughts on the attempted coyote attack! #fluentpet #talkingcat #animalaac #justinbieberthecat ♬ original sound – Justin 🐅


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló