A kóbor kutya az éhséggel és a hideggel küzdött, hogy megvédje öt kölykét

gondoskodoanya

A kóbor állatoknak szomorú és nehéz életük van, mivel nincs senki, aki gondoskodjon róluk. Nap, mint nap a város utcáin bolyongva valami ennivalót és meleg menedéket keresve. Az anyukák dolga még nehezebbé válik, hiszen saját magukon kívül a kölykökről is gondoskodniuk kell, és előfordul, hogy saját egészségüket is elhanyagolják, a kicsikéit helyezik előtérbe. Pontosan ezt tette egy kiskutya: hogy megvédje kölykeit, az éhséggel és a hideggel küzdött, kockáztatva az életét.

Egy nagyon édes keverék kutya gazdái úgy döntöttek, hogy elhagyják, amikor kiderült, hogy vemhes. Egy cseppet sem gondoltak azokra a nehézségekre, amelyekkel egyedül, ebben az állapotban kellett volna megküzdenie, de sorsától függetlenül az utcán hagyták. A kutyának mindig sikerült összekaparnia némi ennivalót, hogy a kölykei fejlődni tudjanak.

gondoskodoanya

Amikor eljött az ellés ideje, 5 kölyökkutyát hozott a világra. Az első pillanattól fogva óvatos és gondoskodó anya volt. Mindig a a kicsiket helyezte előtérbe, dacolva a téli hideggel és az éhséggel. Azonban ahogy teltek-múltak a napok, annál inkább fogyott az ereje, sürgősen segítségre volt szüksége.

gondoskodoanya

Végül egy önkéntes csoport rátalált az anyukára és a kicsikre. Szerencsére nem okozott gondot találni valakit, aki hajlandó lenne gondoskodni az egész családról. Elaine vállalta etzt a feladatot, megvigasztalta a kutyát, és megadta neki a szükséges támogatást és törődést. Amikor a kicsik betöltötték a 2 hónapos életkort, örökbe fogadták őket, és  úgy döntött, hogy megtartja az anyjukat, megadva neki azt a szeretetet és törődést, amely mindig is hiányzott az életéből.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló