A házaspár macskája lihegni kezd – meglepődnek, amikor az állatorvos elárulja az okát

lihegés

Amikor Lindsey és Daria, egy belga házaspár szeptemberben Spanyolországon keresztül utazott, az utolsó “szuvenír”, amit hazahoztak, egy apró, alultáplált cica volt. Amikor követni kezdte őket egészen hazáig egy apró narancssárga kiscica, a pár tudta, hogy őket választotta családjának.

“Azt hiszem, akkor és ott tudta, hogy végre biztonságot és örök otthont talált” – mondta Lindsey.

lihegés

Amikor rátaláltak a cicára, akit Kaizarnak neveztek el, rendkívül sovány volt, alig nyomott 70 dkg-ot. Szegény kiscicát emellett bolhák és sebek borították, ami ennél is jobban megnehezítette a mindennapjait. Kaizar először félt a körülötte lévő emberektől és állatoktól, de szépen lassan kezdett beilleszkedni és a család kutyájával, Fyssával is nagyon összebarátkoztak.

lihegés

Kaizar egy nap lihegni kezdett, gazdái pedig megijedtek, nem értették miért csinálja. Rettegtek, hogy beteg vagy folyamatos szomjúsággal küzd, ezért három alkalommal is elvitték őt az állatorvoshoz, ahol megnyugtatták, hogy csak a legjobb barátját, Fyssát másolja.

lihegés

Fyssa azonban nem csak erre tanította meg Kaizart, hanem ugatni, morogni, pórázon sétálni, sőt még ételért kunyerálni is.

@kaizargoeswild Who let the dogs out ft Kaizar😆😆🤭 he also barks sometimes but I’ve never managed to catch it on camera yet🫣😂 #funny #cat #raisedwithdogs #Kaizar #viral #fyp #cute ♬ original sound – Kaizar & Fyssa


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló