Az okos kölyökkutya kivárja a tökéletes pillanatot, hogy kirabolhasson egy boltot

Ez az okos kis kutya elsajátította a lopakodás művészetét – és ezt a képességet a csemegék ellopására használja.

A minap az üzlet tulajdonosa, Marisa Guimarães kis brazíliai boltjának raktárában takarított, amikor ismerős hangot hallott. Először úgy hangzott, mintha egy vásárló lépett volna be az üzletbe, és felvett volna egy vásárolni kívánt terméket.

Ám amikor Guimarães kiment, hogy üdvözölje az ügyfelet, nem volt ott senki.  Guimarães kíváncsian úgy döntött, hogy átnézi az üzlet biztonsági kamerájának felvételeit.

Ekkor ezt látta:

Kiderült, hogy egy helyi kutya volt az, aki úgy döntött, hogy bemegy Guimarães boltjába, és felvesz egy zacskó burgonya chipset. Óvatosan lépett be, és gondoskodott arról, hogy a tiszta legyen a terep, mielőtt kiválasztaná, hogy mit fog ellopni. Amint a munka befejeződött a lopkodó kölyök  nagyon elégedett volt magával.

tolvajkutya

A kölyökkutya azt gondolhatta, hogy a tökéletes bűntényt követte el, de nem tudta, hogy Guimarães videóra vette, és pontosan tudja, ki ő.

“A gazdái a szomszédaim, és ők az üzletem vásárlói is. Megmutattam nekik a videót, és nagyon jót nevettek. Felajánlották, hogy kifizetik a kárt, de természetesen nem fogadtam el!” – mondta Guimarães.

A bolt tulajdonosa nem haragszik a kutyára, elmondta, hogy bármikor szívesen látja!

tolvajkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló