A hős kutya a vízbe ugrott, hogy megmentsen egy fuldokló macskát – videó

macskamentés

Gyakran nevezik őket “halálos ellenségnek”, de az igazság az, hogy a kutyák és a macskák nem olyan nagy riválisok, mint gondolnánk.

Egyre többen élnek együtt egy fedél alatt, és egy felmérés szerint a családi kutyusok és macskabarátaik több mint 60%-a lazán egymás mellett alszik és együtt játszik. Az egyik ilyen imádnivaló kapcsolat felvételre került, amely egy kutya szívmelengető reakcióját mutatja be, amikor macskabarátja a vízbe esik.

A videón egy fuldokló macska látható, amint az életéért harcol. Nyilvánvalóan megrémült és sokkos állapotban próbálta kitalálni, hogyan tudna kijutni.

macskamentés

Ekkor azonban egy kutya jelenik meg, és megpróbálja kiszabadítani macskabarátját! Először a szájával próbálja kihozni, de amint megérti, hogy ez nem lehetséges – beleugrik a vízbe, nem törődve a lehetséges veszélyekkel!

Gyakorlatilag a saját életét kockáztatta, hogy megmentse a bajbajutott barátját, megtörve a mítoszt, miszerint a macskák és a kutyák esküdt ellenségek.

Néhány pillanat alatt sikeresen eléri a partot, és ő és a macska sikeresen kimennek.

Ott egy rövid pillanatra láthatja, hogy a macska még mindig sokkos állapotban van, és próbálja kitalálni, mi történt. De a következő pillanatban már minden rendben van, leugrott a halastó faláról, mintha mi sem történt volna!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló