Két elhanyagolt kölyökkutya a legszomorúbb szemekkel nézte megmentőjét, segítségért könyörögve

Benitót és Lynch-et az a szerencsétlenség érte, hogy egy tulajdonossal éltek, aki nem törődött az egészségükkel és boldogságukkal, és aki végül elhanyagolta őket.

A két kutyus vigaszt talált egymásban, és folyamatosan abban reménykedtek, hogy valaki megmenti őket gazdájuktól. Szerencsére egy férfi észrevette a rossz állapotban lévő kutyákat, és értesítette az állatmentőket, akik rögtön elindultak a helyszínre.

betegtestvérek

Az állatmentőt nagyon megérintette a kutyák állapota, ezért a gazdához fordult, hogy megállapodjanak. A nő megengedte, hogy elvigye a kutyákat, viszont szerette volna visszakapni őket, miután felépültek. Az állatmentő megdöbbent a nő kérésén, esze ágában sem volt visszaadni őket a gondatlan gazdájának. Ezért kifizetett egy összeget a nőnek, majd távoztak.

betegtestvérek

Lynch csak egy éves volt. Testét kullancsok fertőzték meg, és sebek borították. Sírni kezdett, amikor a megmentője vigyázni kezdett rá. Levágta Lynch bundáját, és megfürdette.

Benito öt évvel volt idősebb testvérénél. A mentő észrevette, hogy valami baj van a lábával. Sántított. Gondozóik szeretetteljes hangon beszéltek hozzájuk, mondván, hogy minden rendben lesz.

Gondosan kényeztették a kutyákat, szeretettel és bátorítással árasztották el őket. Az idő múlásával a kutyák bőre gyógyulni kezdett.

betegtestvérek

A szeretet, amelyet Benito és Lynch a mentéskor kapott, megváltoztatta az életüket. Teljesen felépültek. Arcuk most mosolygott és ragyogott a boldogságtól. Reméljük, hogy ezek a kitartó kutyák olyan gazdákra lelnek, akik megbecsülik és szeretik őket, amelyről mindig is álmodoztak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló