A hűséges kutya hetekig áll a kórház ajtajában, arra várva, hogy gazdája meggyógyuljon

hűség

Egy Brazíliában élő hajléktalan semmiben nem élvez hiányt, úgy érzi mindene megvan, amire csak szüksége van; kutyája feltétlen szeretete, aki addig várt rá a kórházban, amíg meg nem gyógyult. Ez a megható történet a hűségről szól, ami az egész kórházat megmozgatta.

A 36 éves hajléktalan férfi, Claudiano kezét meg kellett műteni, azonban a férfi nem akart maradni, ugyanis nem akarta magára hagyni 6 éves kutyáját, Melt. A műtét utáni kezelés hetekbe telt, így sajnos külön kellett válniuk.

Mel azonban képtelen volt gazdája nélkül élni, ezért úgy döntött, hogy őrt áll a kórház ajtajában. Nem számított, hogy mennyire éhes, szomjas és fáradt, a kutya egésznap várakozott. Egy fiatal orvos, Vanessa észrevette a férfi és Mel különleges kapcsolatát, ezért úgy döntött, hogy segít.

hűség

Vanessa eleinte etetni kezdte a kutyát, majd állatorvoshoz is elvitte, ahol gyógyfürdőt kapott. Majd a kutya mivel jól ápolt és egészséges meglátogathatta barátját a kórház parkolójában, aminek hatására a férfi állapota gyorsabban kezdett javulni.

hűség

Később szinte az összes egészségügyi dolgozó gondozta Melt, rengeteg szeretetet kapott az emberektől. Vanessa megosztott egy videót a különleges kapcsolatról ami a férfi és Mel között van, ami gyorsan elterjedt, így még többen akartak segíteni.  Később rengeteg pénz gyűlt össze, ami miatt Claudiano újra kezdheti az életét. Egy fodrász is felajánlotta a segítségét, aki megnyírta a haját és a szakállát, ami az önbecsülésén segített.

@amandamallur Linda história da cachorrinha que aguarda ansiosamente pela alta hospitalar do seu dono que é andarilho e que tem muitos dias internado no hospital HRSAJ, e todo dia ele é liberado para visitar seu cachorrinho. #pernambuco #bahia #animais #andarilho #hospital #emocionante ♬ Playground (from the series Arcane League of Legends) – Bea Miller


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló