A kajakos épp a víz felé indult, amikor észrevett valamit, ami teljesen megdöbbentette

Amikor egy kajakozó nő éppen a vízbe akart menni, amikor észrevette, hogy négy furcsa sárgolyó van a parton. Közelebb ment, és rájött, hogy mi is az valójában. Négy szőrtelen kiskutya volt, akik kétségbeesetten próbáltak túlélni.

A nő azonnal abbahagyta, amit csinált, és odament, hogy segítsen nekik. Észrevette, hogy elég félénkek, de azonnal elfogadták a segítségét. Később megérkeztek a dél-karolinai Final Victory Animal Rescue állatmentő központba, és az ott dolgozók megdöbbentek.

vízpart

Amint meglátták, milyen állapotban vannak a kölykök, nem tudták elhinni a nő történetét. Belegondolni, hogy min mehettek keresztül ezek a kiskutyák, annyira lehangoló.

Az  állatmentők “vízparti kiskutyáknak” nevezték el őket, majd készítettek nekik a egy helyet, ahol megpihenhettek. Bár a kölykök súlyos rühességben szenvedtek, nem voltak olyan súlyos egészségügyi problémáik, amelyek nagyobb kezelést igényeltek volna.

vízpart

Míg a származásukkal kapcsolatban mindenki zavarban volt, addig azt nem sikerült kideríteniük, hogyan kerültek oda a kölykök. Azt gyanították, hogy egyszerűen ott hagyták őket, de ezt nem tudták megerősíteni.

Ahogy felépültek, a menhely munkatársai rájöttek, hogy itt az ideje annak, hogy mindannyian családra találjanak. A két fiú, Paddle Board és Raft, máris talált egy csodálatos családot, amely hajlandó volt befogadni őket.

Ami a két lányt, a Kenut és a Kajakot illeti, semmi kétségem sincs afelől, hogy hamarosan örök otthonra találnak.

Figyelemreméltó látni, hogy a kiskutyáknak mutatott kedvesség és türelem hogyan segíthet nekik teljesen átalakulni, és egy csodálatos emberrel új életet kezdeni.

vízpart


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló