Egy elhagyott, 5 napos kölyökkutya egy patak partján kúszva próbálta megtalálni az anyját

kölyökbaba

Egy ötnapos kölyökkutya volt az egyik szőrgombóc, akit kegyetlen gazdái egy patak partján hagytak magára, otthagyva őt az éhség és a magány mellett.

A kiskutya még mindig csukott szemmel, sírva kiabált, és olyan hangosan hívta az anyukáját, ahogy csak tudta.

Mivel azt hitte, hogy a közelében lehet, a kölyök kétségbeesetten próbált kúszni, abban a reményben, hogy megtalálja szeretett mamáját. Hiányzott neki az ölelése és a feltétel nélküli szeretete.

kölyökbaba

Egy nő, aki a patak partján sétált, összetört a szíve, amikor egy tehetetlenül síró szőrmókot talált. Az együttérző nő letérdelt és a karjába vette, teljes szívéből segíteni akart rajta. Gyorsan hazavitte, és megvásárolta neki mindazt, amire szüksége volt.

Mivel a nő tudta, hogy a kiskutya mennyire éhes, azonnal tejet főzött neki, és megetette. Miután tele lett a pocakja, az imádnivaló kutyus sokkal jobban érezte magát, és abbahagyta a sírást.

Tizenkét nappal később a szőrgombóc kinyitotta édes szemeit, és végre meglátta hősét, aki önzetlenül gondoskodott róla. Végül úgy döntött, hogy megtartja őt, és megadja neki azt a szeretetet, amit megérdemel.

kölyökbaba

Ahogy telt az idő, a kölyökkutya sokat nőtt. Egyre többet mosolygott, és élvezte kölyökkorát. Anyukája kivételes gondoskodásának és önzetlen szeretetének köszönhetően a kis kölyökkutyából gyönyörű kutyus lett. Hófehér bundája és gyönyörű, örömtől csillogó szemei vannak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló