A ketrecbe zárt kutya az út szélén várja, hogy valaki végre rátaláljon

ketrecbezárva

Egy forgalmas floridai út szélén egy Natalie nevű imádnivaló kutyus volt bezárva egy ketrecbe, étel és víz nélkül. Natalie a ketrecben próbálta felhívni magára a figyelmet, hiszen már nagyon éhes és fáradt volt, ami miatt azonnali segítségre volt szüksége.

Amikor végül egy arra sétáló nő végül észrevette Nataliet, tudta, hogy valami baj van és azonnal értesítette a Tampa Bay állatmentő egyesületet. A hír hallatán az állatmentők percek alatt kiértek a helyszínre.

ketrecbezárva

Amint az önkéntesek a ketrechez közeledtek, azt látták, hogy Natalie kissé ideges – a sarokban feküdt, elkerülve az érintésüket. Amikor azonban kiszabadították a szűk fémdobozból, azonnal látták, hogy megváltozik a hangulata, rögtön csóválni kezdte a farkát.

Az állatkórházban Natalie-t megvizsgálták, hogy nincs-e megsérülve, megfürdették, és megetették. Mindeközben rengeteg szeretetet kapott a személyzet tagjaitól, akik azt akarták, hogy kényelmesen és biztonságban érezze magát.

ketrecbezárva

Hamarosan a sarokban húzódó kutya izgatottan játszott mindenkivel, akivel találkozott, és minden alkalommal simogatásért könyörgött. A menhelyen töltött egy hónap után Natalie megtalálta örök családját. Az édes kutya, aki valaha attól tartott, hogy mindig egyedül lesz, végre egy család része lett – hazaindult, hogy élvezze a megérdemelt életet.

ketrecbezárva


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló