A megkönnyebbült menhelyi kutya a legnagyobb ölelésekkel hálálkodik megmentőjének

ölelés

Egy Mr. Snufflufugus nevű barátságos kutya egyszer csak azon kapta magát, hogy a texasi Copperas Cove város határában rohangál egyedül és félve, valakit keresve, aki segíthet rajta.

Amikor a helyi állatvédők végre megtalálták Mr. Snufflufugust, és elvitték a Copperas Cove állatmenhelyre, a hálás amerikai bulldog keverék annyira boldog volt, hogy biztonságban van, hogy hálásan hozzábújt új barátjához, az állatvédelmi felügyelőhöz, Tamara Hallhoz. Amikor egy másik munkatárs, Victoria Watkins-Killebrew észrevette ezt az édes pillanatot, úgy döntött, hogy megörökíti.

ölelés

Az ehhez hasonló pillanatok nem ritkák, ha Mr. Snufflufugusról van szó, hiszen a menhelyen hamar ismertté vált a szeretet ördögeként. Amikor nem a barátai ölelésével van elfoglalva, Mr. Snufflufugus élvezi a gyors kirándulásokat a környéken, a kedvenc tevékenysége pedig a szabad levegőn töltött idő.

Ez a hatalmas szívű kutya nagyon izgatott, hogy megtalálja örök családját, akire biztosan sok ölelés vár majd, amikor végre találkoznak.

ölelés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló