A kétségbeesett anyakutya segítségért kiált sérült kiskutyája miatt

kiáltás

Minden anyának törődnie kell, szeretnie és gondoskodnia kell gyermeke jólétéről, beleértve az állatvilágot is. Ennek bizonyítéka ennek az anyának a története, aki kétségbeesetten ugatott, amíg segítséget nem kapott a kiskutyájához. Szívszorító a jelenet, hiszen a kicsi mozdulatlan volt, a fájdalomtól – a fejhez közeli sérülések miatt – is sokat morgott.

A helyszínre kiérkező állatmentőknek az anya aggódó ugatásainak köszönhetően sikerült megtalálniuk a kis állatot, aki egy percre sem hagyta el a kicsinye oldalát. Tudta, hogy bíznia kell az emberekben, hogy a kicsi megmeneküljön.

kiáltás

Az önkéntes gondosan ellenőrizte a kölyökkutya életjeleit, és két sebet talált a vállán. A videón jól látszik, hogy az anya aggodalommal tölti el az emberek közeledését, de a helyzet sürgősséget igényelt, és amellett, hogy bízott bennük, egy kicsit el is húzódott, hogy a mentők elérhessék a kiskutyát.

Észrevették, hogy a vállán is megsérült. Az Animal Aid Unlimited központjában megerősítették, hogy két szúrt seb van a vállán, ezért sok kezelésre és pihenésre lesz szüksége a teljes felépüléshez.

kiáltás

Miután megkapta a sok szeretetet, ételt és mindent, amire csak szüksége volt, a kutya a Toggle nevet kapta, és készen állt arra, hogy újra találkozzon a családjával.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló