A kétségbeesett kiskutya bemászik egy építkezésre, remélve, hogy valaki segít neki

A kutyák csodálatos állatok, hajlandók a teljes életüket gazdáiknak szentelni. Gazdáikkal hihetetlen kapcsolatokat sikerül kialakítaniuk, még akkor is, ha ez nem kölcsönös. Sajnos vannak, akik kegyetlenek, és csak ártanak nekik. Rosszul bánnak velük anélkül, hogy jelentőséget tulajdonítanának az életüknek. Otthagyják őket az utcán, mintha ez normális dolog lenne. Pontosan ez a helyzet ezzel a kétségbeesett kiskutyával is, aki egy építkezésen mászkált, remélve, hogy valaki segít neki.

Egy pár hónapos, sérült kiskutyát talált egy kedves építőmunkás egy építkezésen. A kiskutya nagyon kétségbeesett volt. Kellett néhány jószívű ember, hogy a lehető legjobb módon gondoskodjanak róla. Segítségre volt szüksége, főleg, hogy napok óta nem evett és nem ivott.

segitseg

A munkás azonnal felvette a kapcsolatot egy menhely önkénteseivel, akik azonnal a helyszínre siettek, majd elvitték a Chicago Animal Care and Control állatmenhelyre. Az állatmentő szervezet önkéntesei úgy döntöttek, hogy állatorvoshoz viszik alapos kivizsgálásra, miután felismerték, hogy sürgős orvosi ellátásra van szüksége. Miután megkapta a szükséges ellátást, a segítségüknek köszönhetően egészségi állapota jelentősen javult.

segitseg

Néhány csodálatos embernek köszönhetően ennek a kutyának sikerült megmenekülnie, de ez még nem minden. A menhely önkénteseinek sikerült egy szerető családot találniuk neki, akik a lehető legjobban gondoskodnak róla.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló