A kutya szelleme elbúcsúzik gazdájától az utolsó lélegzetvétel után – videó

A hűség határozottan a kutyák egyik legjellemzőbb tulajdonsága. Négylábú barátaink tényleg bármit megtennének értünk. Köztünk és köztük a kezdetektől fogva csodálatos kötelék jön létre, amely mindig szilárd marad. Ez a kötelék olyan erős, hogy gyakran sikerül legyőznie minden akadályt, és a mai történet ennek az igazi bizonyítéka.

Ebben a történetben van valami egészen paranormális, amit bizonyára sokak számára hihetetlen lesz. Amikor Maricarmen hazaér a munkából, kutyája Scott minden este kiszalad hozzá és üdvözli. Most azonban ez nem történt meg, ami egyből gyanús lett a nőnek. Kiderült, hogy Scott átkelt a szivárványhídon és még csak elbúcsúzni sem tudott. Legalábbis ezt hitte.

szellem

Maricarmen átnézte a biztonsági kamerák felvételeit, majd egy olyan látványra bukkan, ami összetöri a szívét, de egyben meg is nyugtatja azt. Igazából Scott sosem ment volna el búcsú nélkül, a felvételen pedig láthatjuk, ahogyan utoljára üdvözli őt, amikor hazatér.

Most már tudja, hogy szeretett kutyája mindig mellette lesz, amire bizonyítéka is van.

@yaricahua16 Mi gordito precioso, porque no me esperaste un poquito mas, mami esta destrozada por tu partida, tu hermana esta muy triste sin ti, apenas son horas pero se siente tu gran ausencia, estoy tratando de ser fuerte por tu hermana, gracias por despedirte de mi ❤️ aun no entiendo la razon de tu partida y me dejas el alma destruida, mi gordito gloton siempre estaras con nosotras🕊️🤍#despedidaperro #alma #perros #despedidastristes #foryou #parati ♬ Mi Buen Amor – Mon Laferte


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló