A kétségbeesett kutya az idegeneket az erdőbe vezeti, hogy mutasson nekik valami fontosat

erdőben

Amikor egy baráti társaság észrevett egy segítséget kérő kutyát az út közelében, kíváncsiak voltak, és úgy döntöttek, segítenek neki. Megállították az autójukat, és követték őt az erdőbe. Legalább öt percig sétáltak, mielőtt megálltak.

Hamar rájöttek, hogy ez a kutya egy anyuka, aki nemrég hozta világra a kölykeit. Megállt a közelükben, és megmentőire nézett. A kutyamama abban reménykedett, hogy tesznek valamit, hogy segítsenek neki és a babáknak, mert egyértelműen kétségbeesett.

erdőben

Elvitték a kölyköket, és elhelyezték őket egy kis kutyaházba, ami a közelben volt. Az emberek azt gyanították, hogy a gazdái elhagyták, mivel a közelben volt egy istálló.

Kezdett fagyni, és a hó is esni kezdett. Megmentőinek sikerült minden kiskutyát elhelyezniük a kis házban, a kölykök pedig az anyjukba kapaszkodtak. Lassan besötétedett, és indulniuk kellett. Abban a pillanatban az anyuka és a babái melegek maradtak a számukra épült kis házban.

erdőben

A kedves emberek ételt és vizet hagytak nekik, így nem kellett éhezniük. Másnap visszatértek, hogy megnézzék őket. Szerencsére az anya és a kölykei is jól voltak. Sokkal boldogabbak most, hogy van egy meleg menedékük, ahol biztonságban lehetnek.

Bár nem tudjuk, mi történt ezután, azt kell reméljük, hogy valaki vállalta a felelősséget a kutyákért, vagy a a baráti társaságból valaki gondoskodik arról, hogy hamarosan örökbe fogadják őket.

Akárhogy is, mindannyian jól vannak, és örömmel látjuk, hogy vannak emberek ezen a világon, akik inkább tesznek valamit, mintsem csak félrenéznek, amikor egy rászoruló kutyát látnak.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló